Türkeş'in vizyonu herkese örnek olmalıdır

Türkeş

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölümünün 17. yılında anıldığını söyledi. Başbuğ, Türkeş'e sevgilerinin hiçbir zaman azalmadığını belirten Göçer, Türkeş'in vizyonunun herkese örnek olduğunu bildirdi.

SEVGİMİZ HEP YÜKSELDİ

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, merhum lider Alparslan Türkeş’in ölümünün 17. Yılıyla ilgili açıklamada bulundu.

Türkeş’in partileri ve insanlık tarafından unutulmayacağını belirten Göçer, liderlerinin vizyonunun herkes tarafından örnek gösterildiğini söyledi. Göçer konuşmasını devamında, “04 Nisan 1997 günü Hakk’a teslim olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e aradan geçen 17 yıla rağmen sevgimiz hiç bir zaman azalmamış, aksine yaşadığımız siyasal olayların onu hep haklı çıkartmış olması, hayatta iken ortaya koyduğu vizyonun doğruluğuna bizleri daha da inandırmış ve bağlamıştır.”

 

ÜÇ HİLALİN SEMBOLÜ

“Hiçbir zorluğa teslim olmadan, inanç ve azimle yürütülen bir mücadele sonunda, 1969 yılında Adana’da yapılan Kurultay ile üç hilalli sembolüne ve bugünkü adına kavuşan Milliyetçi Hareket Partisi onun liderliği ve kılavuzluğu ile yılları aşarak bugünlere gelebilmiştir. Yüreği millet sevgisi ile çarpan cesur aydınlardan oluşan bir avuç mücadele adamının O’nun öncülüğünde başlattığı bu uzun yolculuk aşama aşama köklenerek bugün vazgeçilmez bir siyasal hareket haline gelmiştir.Bugün, karşımızdaki ağır ve tahrik edici, tahammülü çok zor olan milli sorunlar karşısında dahi Türk Milliyetçileri ve ülkücü gençlik sağduyulu, gerçekçi ve dengeli davranabiliyorsa,  bu hasletlerin yerleşmesinde şüphe yok ki merhum liderimizin etkisi çok büyüktür.”

 

17 YILIN ACISI

“Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş Bey’in kaybından bu yana geçen 17 yıldan sonra da, milliyetçi-ülkücü irade ve onun sevenleri, dimdik ve inançla ayaktadır.Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ’umuz Merhum Alparslan Türkeş Bey’i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi minnet ve rahmetle yâd ediyorum. Bu mukaddes borcu ifa ederken, merhum liderimizin kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ruhu şad olsun.” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız